۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۰۰

آنچه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گذشت:

انتقاد از یک‌ بام و دوهوای صمت و مصوبات بی‌نتیجه سفر رییس‌جمهور

انتقاد از یک‌ بام و دوهوای صمت و مصوبات بی‌نتیجه سفر رییس‌جمهور

کرمانشاه_ انتقاد از یک بام و دوهوای وزارت صمت در احداث شرکت صنعتی مشترک با عراق و مصوبت بی‌نتیجه سفر رییس جمهور از مهمترین موضوعات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه امروز چند مهمان ویژه داشت که یکی از آنها محمدباقر عالی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بود و موضوع اصلی جلسه به پیگیری آخرین وضعیت پروژه‌های صنعتی نیمه‌کاره مصوب سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه اختصاص داده شد.

احداث ۲ کارخانه اتانول و ایمپلنت در سال ۹۰ در سفر پُرخیر و برکت مقام معظم رهبری برای استان کرمانشاه تصویب شده بود که به دلایل مختلف تاکنون بی‌نتیجه مانده‌اند و امروز معاون وزیر صمت وعده داد که تا سال ۹۹ این ۲ پروژه به بهره‌برداری خواهند رسید.

در این جلسه استاندار کرمانشاه با اشاره به تعامل صورت گرفته با کشور عراق برای احداث شهرک صنعتی مشترک در شهرستان قصرشیرین از کارشکنی‌های صورت گرفته توسط یکی از معاونان وزیر صنعت انتقاد کرد و گفت که در تماسی که برقرار شده صالحی‌نیا معاون وزیر صمت اعلام کرده هنوز هیچ چیز در این زمینه قطعی نشده است.

وی گفت: این در حالی است که ما با کشور عراق جهت راه اندازی شهرک صنعتی اعلام آمادگی کردیم و وزیر صمت نسبت به این امر بازدید به عمل آورده و مکانی بین مرز خسروی و قصرشیرین به این منظور انتخاب شده است.

عبدالرضا مصری، نماینده مردم کرمانشاه و نایب رییس مجلس هم که در این جلسه حاضر بود به عدم اجرایی شدن کارخانه لاستیک مصوب سفر رییس جمهور به کرمانشاه اشاره و با انتقاد از این موضوع گفت که در سفر رئیس جمهور کلنگ زنی کارخانه لاستیک کرمانشاه انجام شد و نویدی در این خصوص به مردم داده شد و با وجود اینکه این طرح به صندوق توسعه ملی معرفی و در بانک صنعت معدن نیز اعتبار آن تصویب شد، اما متأسفانه تا امروز اثری از این برکت سفر ندیدیم!

وی تصریح کرد که کارخانه لاستیک یک پروژه نیروبر است و می‌تواند حداقل جذب ۱۰۰۰ نفر نیرو را به دنبال داشته باشد و انتظار داریم جهت اجرایی کردن این کارخانه لاستیک چون نیاز کشور است سرمایه گذاران بخش خصوصی به این عرصه ورود پیدا کند

فرهاد تجری، رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه هم بخش کشاورزی را محور توسعه استان عنوان کرد و خواستار توجه ویژه برای سرمایه‌گذاری در این حوزه شد.

وی گفت که بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله چغندرقند حاصل دسترنج کشاورزان است و یک سرمایه ملی محسوب می‌شود اما فرآوری لازم نسبت به آن در استان انجام نمی‌شود همین امر سبب می‌شود بسیاری از آن محصولات تلف شود.

رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خواستار ایجاد کارخانه چغندرقند در استان شد و افزود: فرآوری محصول چغندر قند و صنایع تبدیلی یکی از ضروریات استان کرمانشاه است ولی در این بحث استان بسیار فقیر است و کمتر به آن توجه شده است.

تجری خاطر نشان کرد: استان کرمانشاه امروز بهترین نقطه برای سرمایه گذاری است چرا که هم توجیه اقتصادی دارد و هم آمایش منطقه‌ای آن این مهم را ایجاب می‌کند.

وی بیان داشت: با وجود دو منطقه ویژه اقتصادی مصوب و فعال و همچنین یک منطقه آزاد تجاری که در آینده نزدیک به تصویب خواهد رسید و منابع آب صنعتی خوب در مناطق گرمسیری و نیروهای پا به کار هم در بخش خصوصی و هم در بخش دولتی انتظار داریم سهم استان کرمانشاه در طرح‌ها و پروژه‌ها بیشتر شود.

کد خبر 4656103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha